Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2008

A promise is a promise

Στη φιλενάδα μου που περνάει δύσκολα τις τελευταίες εβδομάδες θέλω να αφιερώσω το postακι σήμερα..Όλα περνάνε Μητσάκο!Και τα τραγουδάκια του Γιαννάκη που τόσο μας αρέσει,δικά σου και αφιερωμένα!

"Το μονοπάτι"

"Γιατί είσαι όλα αυτά που δεν μπορώ να πώ"

Όλοι μας περνάμε δύσκολα και όλοι μας περιμένουμε να έρθουν οι καλύτερες μέρες.Το γεγονός πως αυτοί που μας πληγώσαν μας φέρονται σκληρά και άδικα,αυτό να το ξέρεις θα το βρούν μπροστά τους.Ο καθένας κοιμάται όπως στρώνει.

8 σχόλια:

kapsos είπε...

οπως λεει και το τραγουδακι

"οσο κι αν θες να το πιστευεις πως μου χεις παρει κιολας την ψυχη,εγω θα φλεγομαι θα ανθιζω θα γιορταζω θα ανατελλω.θα σε καιω!! "

μη μασατε τιποτα.πανω τους!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Σορρυυυυυυ Ευάκι μου αλλά μπερδεύτηκα...Την φιλενάδα την λένε...Μητσάκο;Γκούχου γκούχου..Ειναι αυτό που φαντάζομαι;;; :)--
Τεσπα..Εύχομαι και εγώ στον"Μητσάκο" να ξεπεράσει το αγόρι που την πλήγωσε και να προχωρήσει μπροστά..
Φιλάκια γλυκιά μου.

Evirules είπε...

@ kapsos
Δε μασάμε.Τουλάχιστον όχι τόσο πολύ :)

@Νικος
Το "Μητσάκος" είναι χαιδευτικό παρατσούκλι απο το σχολείο...Κοινώς μεγάάάλη ιστορία.Για τα πρακτικά μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να τη λέω Μητσάκο :p Το παλεύουμε πίστεψέ με.Θα μεταβιβάσω τις ευχές.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Φαντάζομαι διάλογο αύριο με τον Μητσάκο...
ΕΥΗ:"Καλησπέρα Μητσάκο μου,θέλω να σου πώ να μην στεναχωριέσαι..Έχεις εμένα δίπλα σου αλλά και έναν φίλο blogger τον skount που χτές ευχήθηκε μέσω του προσωπικού μου blog να ξεπεράσεις αυτόν τον μαλάκα και να προχωρήσεις μπροστά.."

"ΜΗΤΣΑΚΟΣ":"Να πάτε να χεστείτε και εσύ και ο skount μαζί και τα τραγούδια που μου αφιερώνεις..εγώ τον αγαπάω και τον θέλω εδώ δίπλα μου να με αγκαλιάζει,να με φιλάει και να χάνομαι.."

ΕΥΗ(με το στομα ανοιχτο):"Μα σε πλήγωσε καλή μου..Δεν αξίζει αυτός για σένα."

"ΜΗΤΣΑΚΟΣ":Σε παρακαλώ σήκω και φύγε τώρααααααααα....που θα μου πείς οτι δεν αξίζει το μωράκι μου..!Αξίζει-αμα έχει εμένα δίπλα του όμως..

:)--------------
Υ.Γ.:Πάντως παρεπιμπτόντως Ευάκι φαντάζομαι οτι θα ξέρεις εμείς οι άντρες ποιο σημείο του σώματος μας λέμε"μητσο"η"μητσάκο"..Eλπίζω η"μεγάλη ιστορία"να μην έχει καμία σχέση με αυτό..;)-

Υ.Γ.2:Το avatar σου ετοιμάζεται να πάει να βρεί τον πρώην του Μητσάκου;χε χε

Theogr ο κηπουρός είπε...

Καλησπέρα η μέρα όπως το πάρεις. Κάπου είδα το avatar σου και είπα να περάσω μια βόλτα να σε γνωρίσω. Ωραίο είναι, το έχεις για να φοβίζεις τους ανεπιθύμητους; Αν ήμουν Μητσάκος θα το σκεφτόμουνα πριν τα βάλω μαζί σου. Από 11/8 και μετά θα είμαι στα μέρη σου, Πιαλεία αν έχεις ακουστά. Θα τα ξαναπούμε.

Evirules είπε...

@Νίκος
Έχω ένα μεγάλο χαμόγελο απο την στιγμή που διάβασα το σχόλιό σου!Ο Μητσάκος έχει πάει διακοπές απο χθες αλλά με το που θα επιστρέψει θα σου πω τις αντιδράσεις του.

ΥΣ1) Οποιαδήποτε σχέση με "μήτσο" και "μητσάκο" είναι εντελώς φανταστική και δεν έχει σχέση με υπαρκτά πρόσωπα.ΟΧΙ,δεν έχει να κάνει με αυτό που υπονοείς :)

ΥΣ2) Το avatar το έχω πολύ καιρό και αντιπροσωπεύει την τσαμπουκαλού Εύη που κρύβω μέσα μου.Αλλά για την περίπτωση του Μητσάκου,δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακή ιδέα...

@ theogr
Οπως είπα και πιο πάνω στον Νίκο,το avatar αντιπροσωπεύει τον τσαμπουκά που καλώς ή κακως έχω άφθονο..Ο Μητσάκος είναι μια φίλη μου και ναι το Μητσάκος είναι παρατσούκλι.Φυσικά και ξέρω την Πιαλεία,τι Τρίκαλο θα ήμουν αν δεν ήξερα??!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Χαίρομαι γλυκιά μου που σε έκανα να γελάσεις..:)
Βλέπω ο Μητσάκος δεν έχασε ευκαιρία..την έκανε..μπράβο του.
Υ.Γ.:Παραμένεις τσαμπουκαλού ακόμα και αν δείς 3 ποντίκια την ώρα που κοιμάσαι να ροκανίζουν τις παντόφλες σου;;; χε χε.

Y.Γ.2:Καλημέρα στα όμορφα Τρίκαλα,στην φίλη μου την Ευη,στον Μητσάκο,στα κορίτσια που κουνιούνται προκλητικά αυτή την στιγμή στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και στην κιτρινόμαυρη οδό Ομήρου!!

Evirules είπε...

Καλημέρα Νίκο μου απο τα όμορφα Τρίκαλα.Με το ζόρι την έπεισα να πάει διακοπές για να αλλάξει τον αέρα της.Και πιστεύω θα της κάνει καλό..Εγώ δε μπορώ να πάω τώρα λόγω υποχρεώσεων..

ΥΣ) Είμαι τσαμπουκαλού και ατρόμητη και δεν φοβάμαι καθόλου τα ποντίκια

ΥΣ2) Το απογευματάκι που θα βγώ ασκληπιού για καφέ,θα σου αφιερώσω το fredo που θα πιώ :P