Πέμπτη, Ιουλίου 17, 2008

Κριός με ωροσκόπο Λέων

21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου
Αρσενικό. Φωτιά. Παρορμητικό
Μέρος του Σώματος: Κεφάλι
Κυβερνήτης Πλανήτης: Αρης
Μέταλλο: Σίδηρος
Ημέρα: Τρίτη
Φυσικός Οίκος: 1ος
Χρώμα: Ανοιχτό κόκκινο
Πολύτιμος Λίθος: Αμέθυστος

Θετικές Ιδιότητες του Κριού
Πρωτοποριακό πνεύμα. Επιχειρηματικός, θαρραλέος. Εξαιρετικά ενεργητικός, απεχθάνεται τον περιορισμό, αγαπά την ελευθερία.

Αρνητικές Ιδιότητες του Κριού
Ιδιοτελής, τοποθετεί πάντα πρώτον τον εαυτό του. Ακαμπτος, παρορμητικός, εριστικός. Σαρκαστής, ευέξαπτος, ανυπόμονος, τα θέλει όλα τώρα.

Χαρακτήρας
Όσοι δέχονται ισχυρή επίδραση από τον Κριό είναι ενθουσιώδεις, μεγαλόψυχοι, ζωηροί. Αντιλαμβάνονται γρήγορα την ουσία μιας καταστάσεως. Αυτό μπορεί να έχει και την αρνητική του πλευρά, επειδή, βλέποντας ένα πρόβλημα στο σύνολό του, παραβλέπουν συχνά τις λεπτομέρειες. Μπορεί να είναι βιαστικοί και μα άλλους τρόπους: προσβάλουν, λόγου χάρη, χωρίς να σκεφθούν. Μπορεί να ανακατεύονται αστόχαστα σε μια συζήτηση, πετώντας μια φράση ανόητη ή επιθετική, δεν είναι καθόλου διπλωμάτες. Μπορεί να είναι ευέξαπτοι και στη χειρότερη περίπτωση είναι φοβερά ιδιοτελείς. Ένας Κριός μπορεί να φροντίζει τόσο πολύ για τον εαυτό του, ώστε να ξεχνά τους φίλους του. Μπορεί να λέει ασύστολα ψέματα για ν' αποφύγει μια ασήμαντη δυσκολία, αν και είναι γενικά τέτοιος ψεύτης, που οι άλλοι τον καταλαβαίνουν αμέσως. Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να λογικευτεί. Αν του επισημάνουν την ιδιοτέλειά του, θα την αναγνωρίσει πρόθυμα. Ο Κριός είναι ετοιμόλογος και ανήσυχος χαρακτήρας και του είναι δύσκολο να δείξει υπομονή μπροστά σε μια κατάσταση που δεν του αρέσει. Ανέχεται τις δυσάρεστες καταστάσεις μόνο όσο είναι βέβαιος πως δεν θα οδηγήσουν τελικά εκεί που αυτός θέλει. Ίσως αυτή η επιθυμία, να γίνεται το δικό του, είναι που τον εξωθεί σε επικίνδυνες ενέργειες. Η γενναιότητα και η περιφρόνηση του κινδύνου είναι παροιμιώδεις. Η τάση του Κριού να ριψοκινδυνεύει δεν περιορίζεται μόνο σε επικίνδυνες καταστάσεις. Μπορεί να κερδίσει μετάλλιο ανδρείας, αλλά και τη φήμη ότι είναι ο πιο τολμηρός οδηγός αυτοκινήτου στην περιοχή του. Την παρόρμησή του να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα μπορεί να την κατευθύνει σ' ένα λογικό αποτέλεσμα: όχι με το να σκοτωθεί, αλλά με το να γίνει ένας πολύ έμπειρος οδηγός. Σε λιγότερο επικίνδυνο επίπεδο, μπορεί να κοπεί ή να πάθει εγκαύματα, χωρίς να δώσει σημασία. Έχει πονοκεφάλους πιο συχνά από τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά δεν το φανερώνει.

Πνεύμα
Ο Κριός μπορεί να φαίνεται δύσκολος στις σχέσεις του και να μη γίνεται εύκολα φίλος. Διαθέτει όμως ανεξάντλητο απόθεμα ενεργητικότητας, είναι ζωηρός και εύρωστος και δεν υποφέρει τους περιορισμούς ή τη μονοτονία. Τόσο στην εργασία όσο και στις προσωπικές του σχέσεις, βρίσκει τον καλύτερο εαυτό του όταν έχει αρκετή ελευθερία δράσεως. Όσα ελαττώματα κι αν έχει όμως ο Κριός, η ετοιμότητα του μυαλού του θα τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Είναι σχεδόν πάντα βέβαιο ότι θα κάνει τους φίλους του να γελάσουν, ακόμα και στις πιο απίθανες στιγμές. Ωστόσο, αυτή η ετοιμότητά του είναι και επικίνδυνη, επειδή ο νους του συχνά λειτουργεί άστατα, οι σκέψεις του πηδούν απ' το ένα πράγμα στο άλλο, χωρίς μια λογική σειρά. Όταν χρειαστεί όμως ν' αποφασίσει γρήγορα θα πάρει τη σωστή απόφαση.

Συναισθηματικές Σχέσεις
Ο Κριός αισθάνεται την ανάγκη να εκδηλώσει των ερωτισμό του πιο έντονα από τους άλλους ανθρώπους και με τρόπο θετικό. Αν έχει τον Κριό Ωροσκόπο, η ανάγκη αυτή μετριάζεται από ένα πολύ ρομαντικό στοιχείο. Παράλληλα, θα είναι τονισμένη και η ιδιοτέλειά του. Αν ο Ήλιος ανατέλλει στο ζώδιο του Κριού αυτή η ιδιοτέλεια θα του δημιουργήσει κάποιο βαθύ ψυχολογικό πρόβλημα. Θα παρουσιάζει ίσως κάτι το πολύ παιδιάστικο, προπαντός αν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα γι' αυτόν. Με τον πύρινο Αρη κυβερνήτη σας, συχνά ορμάτε μέσα σε μια ερωτική σχέση σαν να πηγαίνετε να πολεμήσετε, η στρατηγική όμως θα πρέπει να είναι διαφορετική, και εδώ βρίσκεται το λάθος σας. Επειδή και μόνο σας αρέσει η πρόκληση, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα να είναι η ζωή σας ένα συνεχές πεδίο μάχης, κι αν προσπαθήσετε να το εξηγήσετε αυτό σ' ένα τυπικό Κριό θα σας κοιτάξει με μεγάλη έκπληξη και θα πει ότι δεν ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάτε. Πιθανώς να γνωρίζετε ήδη ότι το αστρολογικό σας σύμβολο είναι το Κριάρι, αλλά θα ήταν μια καλή ιδέα να κρύβετε κάπου - κάπου αυτά τα κέρατα ιδιαίτερα αν ερωτευτείτε κάποιον που είναι φανερό ότι έχει τρομάξει με τον ενθουσιασμό σας που συχνά είναι πολύ δυνατός. Μερικές φορές είστε επίσης πολύ επιθετικός. Σαν Κριός έχετε απόθεμα ενέργειας, και ένα υπέροχο ενδιαφέρον για τη ζωή που φαίνεται να ξεπερνά ακόμη και τις πιο τραυματικές ήττες. Μπορείτε αληθινά να επιβιώσετε, και έχετε συνήθως μια θαυμάσια αίσθηση χιούμορ που έλκει τους ανθρώπους προς εσάς εύκολα. Η θετική σας προσέγγιση στην ζωή είναι πραγματικά ένα πλεονέκτημα, αλλά αν είστε ένας τυπικά ορμητικός Κριός πιθανώς θα θυμάστε ότι έχετε ερωτευθεί επανειλημμένως, και κάθε φορά νομίσατε ότι ήταν ο σωστός άνθρωπος. Αυτό που χρειάζεται να μάθετε για την αγάπη είναι ότι η αγάπη πρέπει να αναπτυχθεί και να γίνει βαθύτερη με σκοπό να κρατήσει, και το πρόβλημά σας είναι ότι συχνά βαριέστε μόλις η πρώτη έξαψη εξασθενήσει. Η ανικανότητά σας να περιμένετε μπορεί να είναι επίσης βαρετή. Είναι τελικά καιρός να μάθετε να χαλιναγωγείτε την ανυπομονησία σας, και να θυμάστε ότι αυτό που αξίζει να έχουμε, συνήθως αξίζει να το περιμένουμε. Επειδή είστε ένα τόσο πολύ ευσυγκίνητο και φλογερό ζώδιο, χρειάζεστε την πρόκληση ενός συντρόφου που να είναι το ίδιο φλογερός και δυνατός, κάποιον που δεν φοβάται ποτέ να εκφράσει τα συναισθήματά του, και είναι κατά βάθος αληθινά ρομαντικός. Οι μελλοντικοί εραστές συχνά θα έλκονται από την εξωτερική σας δύναμη, αλλά κατά βάθος είστε τρωτός, παρ' όλο που δεν είστε διατεθειμένος να το δείξετε. Μπορεί να αισθάνεστε ότι σας αρέσει ο εαυτό σας όπως είναι, και δεν είστε προετοιμασμένος να αλλάξετε τίποτα από την προσωπικότητά σας, αλλά αυτό που προτείνω είναι να μετριάσετε λίγο τον εγωισμό σας, να καταλάβετε την αξία της υπομονής, και ίσως μερικές φορές να είστε λιγότερο ειλικρινής όσον αφορά τον εαυτό σας μέχρι να γνωρίσετε τον εραστή σας καλύτερα. Αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ενδιαφέρον.

Σταδιοδρομία
Ψυχολόγος, ψυχίατρος, κρεοπώλης, εργάτης χυτηρίου, μεταλλεργάτης, εξερευνητής, μηχανικός, μηχανοδηγός, πυροσβέστης, βιομήχανος όπλων, συνδικαλιστής, μηχανολόγος, οδοντογιατρός, επαγγελματίας αθλητής. Μια νωθρή, τελματωμένη, άχαρη και σίγουρη εργασία είναι εκείνο ακριβώς που δεν έχει ανάγκη ο Κριός. Αυτός βρίσκει τον εαυτό του μόνο στην ανταγωνιστική εργασία, σε μια θορυβώδη ατμόσφαιρα γεμάτη κίνηση, όπου προτιμά να έχει αναλάβει ευθύνες για να μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες. Οπωσδήποτε, δεν πρέπει να παγιδευτεί πίσω από ένα γραφείο ή έναν πάγκο. Η μεγάλη του σωματική ζωτικότητα πρέπει να βρει διέξοδο, για να μην "σκάσει" κυριολεκτικά. Η πρόκληση είναι γι' αυτόν το σπουδαιότερο και μπορεί να τον ωθήσει σε μια διοικητική θέση. Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Κριός θα βρει στα σπορ που απαιτούν σωματικές δυνάμεις, όπως το ποδόσφαιρο, η πυγμαχία ή η πάλη, μια ακόμα διέξοδο για να διοχετεύσει την πληθωρική ζωτικότητά του. Η χαρακτική μπορεί να ικανοποιήσει την κλίση του για αιχμηρά εργαλεία. Οι αγώνες αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτες θα ικανοποιήσουν σίγουρα τη ροπή του προς την ταχύτητα, τον κίνδυνο, τον θόρυβο.

Γονείς Και Παιδιά
"Εγώ πρώτος", είναι η χαρακτηριστική απαίτηση του Κριού, ή "το παιδί μου πρώτο". Στη φλογερή επιθυμία του να είναι πρώτο στο σχολείο το παιδί του, αγόρι ή κορίτσι, ο Κριός μπορεί ν' αποδειχτεί υπερβολικά σκληρός. Και η έλλειψη υπομονής που τον διακρίνει, επίσης, δεν οδηγεί σε καλό. Το πάθος του να προωθεί το παιδί του, έστω και με πιέσεις, είναι το χειρότερο ελάττωμά του. Οι μητέρες, ιδιαίτερα, πρέπει να το προσέξουν πολύ αυτό. Ωστόσο, το ότι οι Κριοί είναι τολμηροί, συμβάλλει στο να γίνουν καλοί γονείς. Το παιδί Kριός είναι γεμάτο ενεργητικότητα και οι γονείς εκείνοι που δεν θα φροντίσουν να οργανώσουν τη ζωή του θα είναι υπεύθυνοι για το ότι το παιδί αυτό θα υποφέρει πολύ. Η σταθερή επιβολή πειθαρχίας είναι απαραίτητη, ας μην ξεχνούν όμως πως ο νεαρός Κριός θ' αντιδράσει σ' αυτήν και μπορεί να φτάσει στην ανταρσία ή στην ξεροκεφαλιά, αν είναι πολύ αυστηρή. Στο σχολείο, μπορεί να μην έχει την υπομονή να μάθει αρχαία ή αλγεβρικές εξισώσεις και να τρέχει στο παιχνίδι με υπερβολικό ζήλο. Οι έλεγχοί του μπορεί να περιέχουν παρατηρήσεις για αμέλεια, απροσεξία και αδιαφορία. Είναι φυσικό να είναι αμελής, απρόσεκτος και αδιάφορος για πράγματα που δεν τον τραβούν καθόλου. Αυτό άλλωστε αληθεύει για τα περισσότερα παιδιά και το παιδί Κριός, όταν βρει τον σωστό του δρόμο, θα παρουσιάσει τέτοια ενεργητικότητα και όρεξη, που τίποτε δεν θα το συγκρατεί.

Ωροσκόπος Λέων
Κατά τη γέννηση σας ανέτελλε ο Λέων, ένα ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς και της Σταθερής τετραπλότητας. Η φύση σας είναι ανοιχτή, ευγενική, τίμια, μεγαλόψυχη, φιλοσοφική και γενναιόδωρη. Χαρακτηρίζεστε από ευθύτητα, αξιοπρέπεια, ενεργητικότητα, ειλικρίνεια, ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση, ευσπλαχνικότητα και τρυφερότητα, αρετές οι οποίες μπορούν να σας προωθήσουν στην ζωή, αν βέβαια καταφέρετε, στην αρχή, να τις φέρετε στην επιφάνεια, και μετά, να τις καλλιεργήσετε ακόμη περισσότερο.

Θέτετε μεγάλους και μακροπρόθεσμους στόχους. Είστε μάλλον επιδεικτικοί, γεμάτοι αισιοδοξία και ελπίδες. Ξοδεύετε χωρίς ιδιαίτερες αναστολές την ενέργεια και την ζωτικότητά σας, όταν έχει κεντριστεί η συμπάθεια και το ενδιαφέρον σας. Είστε ιδιαιτέρως στοργικοί και παθιασμένοι στην αγάπη. Εχετε φιλανθρωπικές ανησυχίες, χάρισμα, κοινωνικότητα, αφοσίωση, έμπνευση, προσαρμοστικότητα και εφευρετικότητα. Οι φιλίες σας είναι σταθερές, ευχάριστες και αξιόπιστες με την διάθεση σας, ανά πάσα στιγμή να σταθείτε στο πλευρό του ατόμου το οποίο πιστεύετε ότι χρειάζεται τη βοήθειά σας.

Λατρεύετε την πολυτέλεια, την μεγαλοπρέπεια και την άνεση. Στα μειονεκτήματά σας τα οποία χρειάζονται προσπάθεια βελτίωσης, συμπεριλαμβάνονται η υπερβολική υπερηφάνεια, ο καταναγκασμός των γύρω, κάτω από την υποταγή σας, η υπερβολική αυτοπροβολή, οι δραματικές σκηνές, το πείσμα, η ανυπομονησία και ίσως ο σνομπισμός. Επίσης θα πρέπει να έχετε και κάποια προσοχή στις υπερβολικές σπατάλες. Το παρουσιαστικό σας αποτελείται από ένα γερό και αθλητικό σώμα με ευθύ παράστημα, καλοσχηματισμένη πλάτη και πρόσωπο γεμάτο υγεία, μάτια ζωηρά, συνήθως ανοικτού καστανού χρώματος, πλούσια ανοιχτόχρωμα μαλλιά με αποχρώσεις από κατάξανθα, μέχρι καστανά, ροδαλή επιδερμίδα και συνήθως γενικά μεγαλοπρεπή εμφάνιση.

Οι ασθένειες που προσβάλουν την πλάτη και την καρδιά είναι αυτές που θα πρέπει και να τεθούν υπό την προσοχή σας. Λόγω της τάσης προς το δράμα, κάποιοι από εσάς που έχουν αυτήν την Αστρολογική επιρροή θα μπορούσαν να γίνουν καλοί ηθοποιοί. Τα ηγετικά σας προσόντα μπορούν εύκολα να σας ανεβάσουν σε προεδρικές θέσεις στη ζωή. Η αγάπη σας για την πολυτέλεια μπορεί επίσης να σας ωθήσει σε ενασχόληση με εμπόριο κοσμημάτων ή οποιουδήποτε άλλου είδους που να εμπνέει τον θαυμασμό.

Υ.Σ.) Άμα έχει κανένας πολύ χρόνο στη διάθεσή του..
Υ.Σ.2) Παιδιά ένας-ένας μην τρέχετε όλοι μαζί :)

15 σχόλια:

Evirules είπε...

@ dr gdk
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια
πρόσφατα σε "ανακάλυψα" στο διαδίκτυο και είδα πως μοιραζόμαστε ένα κοινό πόθο...τον πανούργο όπως λες γιατρό!Θα τα λέμε συχνά απο δω και πέρα :)

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Ιδιοτελής, τοποθετεί πάντα πρώτον τον εαυτό του..."Εγώ πρώτος", είναι η χαρακτηριστική απαίτηση του Κριού.......
OYΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΕΓΩΙΣΤΡΙΑΑΑ..ΕΑΥΤΟΥΛΗΗΗΗΗΗ...χεχε..Μα ζώδιο είναι αυτόooo;Αιγόκερως και πάλι Αιγόκερως.

Χμ..Πως αλλιώς να σε κράζω;;Κρεοπώλα μήπως(βλέπε επαγγέλματα);ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΑΑ(Λόγω ωροσκόπου);

"Λόγω της τάσης προς το δράμα, κάποιοι από εσάς που έχουν αυτήν την Αστρολογική επιρροή θα μπορούσαν να γίνουν καλοί ηθοποιοί. "!!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙΟΕΥΟΥΛΑ;;;; :)--

"Τα ηγετικά σας προσόντα μπορούν εύκολα να σας ανεβάσουν σε προεδρικές θέσεις στη ζωή. Η αγάπη σας για την πολυτέλεια μπορεί επίσης να σας ωθήσει σε ενασχόληση με εμπόριο κοσμημάτων ή οποιουδήποτε άλλου είδους που να εμπνέει τον θαυμασμό."
ΜΜΜΜΜΜΜ...ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΗ ΜΗΠΩΣ;; :)-
ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ(και οχι μονο)ΚΡΥΦΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..Έρχεται η Ευη να σας τα φάει όλα τα λεφτά..χαχα

Καλησπέρα Ευούλα μου.Ελπίζω να είσαι καλά.

Evirules είπε...

Νικολάκη μου καλημέρα.Μόλις διάβασα το σχόλιο-παρακρουσή σου και δε μπορώ να μαζέψω το χαμογελό μου.Ναι οτι είμαι εγωίστρια είναι γνωστό και δε μπορώ να το κρύψω.

Για το κρεοπώλα,καλύτερα να με λες πυροσβέστρα :) μιας που απο λάθη στο μηχανογραφικό κατέληξα στην πληροφορική και όχι στην πυροσβεστική...κλαψ!

Είναι αλήθεια πως έχω μαγνήτη σε καταστροφές και δράματα...όσοι με ξέρουν προσωπικά όμως μπορούν να σου εγγυηθούν πως δεν μπορώ να κρύψω όσα σκέφτομαι και νιώθω πράγμα που θα με έκανε απαίσια ηθοποιό.

Όσο για το γαλαζοαίματη θα κοιτάξω το γενεολογικό μου δέντρο και θα σου πω!

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε σένα φίλε
Νίκο μου!τα φιλιά μου!!

KitsosMitsos είπε...

Όλα αυτά μαζί; Έχει να πέσει τρελό διάβασμα δηλαδή!
Φιλιά κοπελιά!

Ανώνυμος είπε...

οντασ και εγω κριοσ με ωροσκοπο λιονταρι και ζωδιακο ετοσ αλογο αλλα χωρισ γερο αθλητικο σωμα και μεγαλοπρεπη εμφανιση,σε ποιο επαγγελμα θα μπορουσα να επιτυχω? ειμαι μονο 60 κιλα(κατηγορια φτερου δλδ).τι θα λεγατε αν γινομουν τζοκευ στον ιπποδρομο η μηπωσ καλυτερα για καμηλοδρομιεσ?
μηπωσ ειμαι ενα λαθοσ τησ φυσησ?
περιμενω με αγωνια την απαντηση σασ.
χαιρετισματα στα ομορφα τρικαλα στα δυο στενα και σε δυο-τρεισ τρικαλινουσ που γνωρισα και που ποτε δε ξεχνω! πειτε τουσ Τσιτσανη
ακουω παντα.
εσεισ ακουτε Τσιτσανη?

Evirules είπε...

Φίλε/η κριέ με ωροσκόπο λιοντάρι

Κατ'αρχήν συγχαρητήρια για το ζώδιο! :).Είδες τι φοβερά πλάσματα είμαστε;;
:)

το ζωδιακό έτος δε το έψαξα να πω την αμαρτία μου.Στο κινέζικο το κοιτάω αυτό;

Το καλύτερο επάγγελμα,ασχέτως ζωδίου είναι το δουλεύω λίγο και πληρώνομαι πολύ..Αν κάποιος φίλος-φίλη έχει κάτι στα υπόψιν του ας μοιραστεί τις σκέψεις του με μας.

Φυσικά και ακούμε Τσιτσάνη,θα ακούγαμε ακόμα και αν δεν ήταν απο τα όμορφα Τρίκαλα.

Χαιριτίσματα από τα δυό στενά και να είσαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

αν το ειδα λεει! τρεμε κοσμε!
(κριοσ-φωτια/λεων-φωτια/αρησ-
πολεμοσ-κοκκινο/σιδηροσ/αμεθυστοσ)!

ε,βεβαια στο κινεζικο!

μαζι σου για το καλυτερο επαγγελμα,
αλλα κομματι δυσκολο,μου φαινεται,
παρα τα τοσα προτερηματα μασ... σεμνα και ταπεινα παρακαλω,ετσι!

καλωσ να ορισουν κι αλλοι!

ο Τσιτσανησ!!! να ηταν κι αλλοσ κι αυτοσ και το "τσουρμο" του... Παπαιωαννου,Μπελλου κ.λ.π. και ασ ησαν αποπου ναναι!! αμ,ο Βαμβακαρησ
και αλλοι ακομη...

χαιρετισματα και απο μενα και να εισαι επισησ καλα!

Evirules είπε...

Φίλε κριε με ωροσκόπο λέων:
Το κινέζικό μου ωροσκόπιο είναι ΒΟΔΙ

Πριν ακούσω τα κοροιδευτικά σας σχόλια περί βοδιού κτλ αναφέρω τα εξής:

"Τα άτομα Βόδια στην Κίνα τα βάζουν στο πεζοδρόμιο και τα προσκυνούν. Τα άτομα βόδια είναι έξυπνα, φιλήσυχα, εύκολα και έμπιστα. Αλλά από την άλλη πλευρά μπορούν να γίνουν ξεροκέφαλα, μεθοδικά, και υπερβολικά ανταγωνιστικά με ανατριχιαστικά βίαιο ταμπεραμέντο. Τα Βόδια είναι γεννημένοι στοχαστές και η ζωή είναι γεμάτη από παραδείγματα ατόμων που οδηγήθηκαν σε μεγάλη επιτυχία εξαιτίας τους. Είναι πνευματικά και φυσικά ρυθμισμένα πάνω από το σημείο της μεγαλοφυΐας, και πολλοί ανήκουν σε θρησκευτικές οργανώσεις. Μπορούν να δημιουργήσουν το πιο υπέροχο γλυπτό ή σπιτικό. Αποκρίνονται στην ποιητικότητα της φύσης σαν ποιητές με απομόνωση, Είναι μοναδικοί και παρομοιάζονται με το λουλούδι που σπάει το τσιμέντο και ξεπετάγεται. "

Σημ:
Ταιριάζει πολύ με: Αρουραίο, Βόδι, Δράκο, Πίθηκο, Κάπρο
Δεν ταιριάζει καθόλου με: Λαγό, Άλογο

Όσο πάει και γίνεται καλύτερο :)

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Μήπως Ευάκι θέλεις να σε βάλουμε και σένα σε ένα πεζοδρόμιο και να σε προσκυνάμεεεεε;;;Τι ψώνιο θεεεε μου..χεχε..
Καλημέρα γλυκιά μου.
Υ.Γ.:Θα επανέλθω να σχολιάσω και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σου μόλις έχω χρόνο..:)--

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΟ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ POST.ΕΓΡΑΨΕ..

Ανώνυμος είπε...

το ειχα διαβασει στο προφιλ σου!
απο οσα γνωριζω,ειναι επισησ πολυ εργατικα,ανθεκτικα στισ κακουχιεσ και υπομονετικα!!

τωρα εγινε ακομη καλυτερο :))

ευχομαι να βρεισ ο,τι καλυτερο ταιριαζει σε σενα!!!

καλη σου μερα και καλη επιτυχια στην επομενη εξεταστικη! :-))

υ.γ καλεσ διακοπεσ επισησ αν ακομη
δεν εχεισ παει!

Adonios GK είπε...

Να'μαι κι εγώ εδώ!
Τι κερδίζω; :P

Φαίνεται ότι υπάρχει μια "λατρεία" από τους υπόλοιπους στο πρόσωπό σου...
Για να δούμε θα το καταφέρεις κι εδώ;

Καλώς σε βρήκα!
Πραγματικά ενδιαφέρον blog ;)

Evirules είπε...

@Νίκος

Φυσικά και δεν έχω την απαίτηση να με βάλετε σε ένα πεζοδρόμιο και να με προσκηνάτε.Έναν αδριάντα όμως...think about it :p

@ κριός με ωροσκόπο λιοντάρι

Κατόπιν απαιτήσεως του κοινού για τις συζητήσεις μας,σε βαφτίζω επίτιμο θαυμαστή και αναγνώστη μου και σε πληροφορώ πως μελλοντικές μας κουβέντες θα γίνονται ξεχωριστά post.Πουλάμε χρυσό μου,πουλάμε! :)

@adonios

Καλώς μας ήρθες!Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,με κάνεις και κοκκινίζω.(στο επόμενο σχόλιο που θα σου κάνω θα επισυνάψω και 50 ευρώ,το δωράκι σου :p )

kapsos είπε...

καλα μπανια.σου ευχομαι ενα ζωηρο καλοκαιρι,αν και το μισο περασε.να περνας ωραια!!

Ανώνυμος είπε...

μα εγω εδωσα πιστη στα λεγομενα σασ-βοδι και αλογο δεν συμπεθεριαζ-
ουν-και "σερφαρω" ηδη προσ την Ηπειρο μπασ και εκει με ευνοησουν τα αστρα!!

δε λεω,ομωσ,η προταση σου ειναι δελεαστικη! αν και εκει δεν βρω το αστρο μου,στο γυρισμο περνωντασ απο Θεσσαλια τα ξαναλεμε!
υπ οψη,ομωσ,εσυ αδριαντα εγω προσκηνημα..που εχει και κερδοσ! και μη ξεχνασ οι κριοι ειναι γενναιοδωροι! και δεν τουσ λειπει και το χιουμορ οταν χρειαζεται!

καλη-καλη σου μερα!!