Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2008

Έργα και ημέρες

Αγαπητοί/φανατικοί αναγνώστες μου γειά σας!
Είμαι κεφάτη σήμερα και γιατί γυρίζω απο το γνωστό σούπερ μαρκετ (διαφήμιση δεν κάνω) και γιατί τα "βάσανα" μου κοντεύουν να τελειώσουν και γιατί σήμερα έγραψα καλά στο σκατομάθημα που έδινα.Μπορεί φυσικά να επικρατήσει η παράδοση και να πάμε πάλι κουβά αλλά όπως και να έχει,σήμερα έχω κέφια.Και μια πρόσκληση απο τον φίλτατο Δραπέτη για τραγούδια που άκουγα πριν 10 χρόνια.Όσοι πιστοί και ορεξάτοι,μπορείτε να συνπαίξετε μαζί μας.Λοιπόν,10 χρόνια πριν.....

Ξεκινάω δηλώνοντας πως πρέπει να πήγαινα δημοτικό τότε έτσι άκουγα τα "γεννήματα" του αψεντιού..δηλ αυτά τα μικρά μπλέ ανθρωπάκια που ζούνε σε ένα απομωνομένο δάσος και τα κυνηγάει ο κακός μάγος...τα στρουμφάκια :)
Σοβαρά τώρα ήμουν φανατική Μπιγαλικιά...Ο πατέρας μου ακόμα ακούει Μπίγαλη και ανεβάζει πίεση,μιας και είχα δυο κασσέτες (τότε) με όλα τα σουξέ του και τα άκουγε αναγκαστικά σε κάθε οικογενειακό μας ταξίδι..Πλέον μεγάλωσα και έχω κόψει διπλωματικές με τη μελισσούλα-μελισσάκι που πήγε σε άλλο λουλουδάκι.
Επίσης άκουγα πολύ Χαριτωδιπλομένο.Ναι ξέρω I suck αλλά για ελαφρυντικό μου ήμουν μικρό και ανόητο.
Επίσης άκουγα (και ακόμα ακούω) δημοτικά.Κλαρίνα και δε συμμαζεύεται!Δεν είχα αφήσει πανυγύρι για πανυγύρι!
Τέλος,ντρέπομαι που το λέω,άκουγα Καίτη Γαρμπή...Δε θυμάμαι καλά τον τίτλο τώρα αλλά είχε ένα τρελό σουξέ τότε,κάτι με χτυπήματα και φιλιά νομίζω που ήταν τόσο αισχρό που καταντούσε υπέροχο.

Αυτά είχα να πω.Δεν διατίθεμαι να βάλω και video Δραπέτη μου,γιατί έχει και η ξεφτίλα ένα όριο.Δε φτάνει που τα άκουγα... :) Ωραίο παιχνιδάκι πάντως.Να είστε καλά και να χαμογελάτε στον εαυτό σας.Στην τελική μόνο αυτός σας ανέχεται πραγματικά.Εις το επαναγραφείν φίλοι μου.

5 σχόλια:

molemou είπε...

kalimera. kai kali epitixia.

Δραπέτης είπε...

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ROCKS!!!!
:):):):):):):):):)

KitsosMitsos είπε...

Ζούπερ, ζούπερ, ζούπερ! Οι επιλογές σου είναι όλα τα λεφτά!!!
Μου'φτιαξες και μένα το κέφι...
Φιλιά!

Ra Ma είπε...

χα,χα,χα "Σημαδάκι μελανό, έχεις πάνω στο λαιμό..." αυτό από ένα φίλο Τρικαλινό στο στρατό το έμαθα!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πες μου πως έκουγες αυτό το ντιρι ντιρι τρεχαντήρι!! Χαχαχαχα
Καλημέρα!!