Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2008

Οι 3 πιο αγαπημένες μου συνήθειες

Ευχαριστώ την Sanity Loss Era για την πρόσκληση και παραθέτω τις 3 αγαπημένες μου συνήθειες :


1) Αλκοόλ
Σε όλες τις μορφές και εκδόσεις του, το αλκοόλ είναι μια απο τις πιο αγαπημένες μου συνήθειες. Είτε καταπραύνει πόνο, είτε προκαλεί κέφι με τους κολλητούς είτε είναι εκεί για να με βοηθάει να ακούω τις σκέψεις μου. Όχι, δεν είμαι αλκοολική ούτε θα γίνω. Είναι μέσα στον τρόπο ζωής μου και όσο περίεργο και να ακούγεται δεν θέλω να το αλλάξω με τίποτα.


2) Συγγραφή
ή αλλιώς να βγάζω τα σωψυχά μου όπου και όποτε το νιώσω. Παραδέχομαι ότι έχω πρόβλημα με αυτό -έχω το μικρόβιο του συγγραφέα μέσα μου- και όνειρό μου είναι να εκδόσω μια μέρα ένα βιβλίο ( και όσα τύχει να το ακολουθήσουν ). Γράφω σχεδόν καθημερινά από ποιήματα που φαίνονται λογικά μόνο σε μένα, πεζά που μένουν πάντα χωρίς τέλος γιατί είμαι λιγάκι αναποφάσιστη και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Το πιο απίθανο μέρος που έχω γράψει τις σκέψεις μου μέχρι τώρα ήταν ένα πρόχειρο που χρησιμοποιούσα όταν έδινα δομές δεδομένων στο τρίτο έτος μου κατά τη διάρκεια της τελικής εξέτασης...Μπορεί να κόπηκα στο μάθημα άλλα το ποιηματάκι μου ήταν όνειρο!


3) Ταξίδια
είτε πραγματικά είτε φανταστικά. Αγαπάω να ταξιδεύω και απολαμβάνω κάθε στιγμή τους (εκτός από το πακετάρισμα και το ξεπακετάρισμα-αυτό το σιχαίνομαι). Όταν ταξιδεύω νιώθω τόσο ελεύθερη, τόσο δυνατή που είναι απλά απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Τις πιο ήρεμες σκέψεις μου τις έχω κάνει κυριολεκτικά στο δρόμο. Θέλω κάποια μέρα να έχω τόσα χρήμματα ώστε να μπορώ να γυρίσω όλο το κόσμο και να γεμίσω με εικόνες και ιδέες. Μέχρι τότε το κάνω με τη φαντασία μου :-p

3 σχόλια:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Θα συμφωνήσω στο 3.Είναι πολύ ωραίο πράγμα τα ταξίδια και αναζωογονητικό για την ψυχολογία μας.Καλό Σαββατοκύριακο γλυκιά μου.

Unknown είπε...

μα τι σκατα συμβαινει με το αλκοολ στις μερες μας?!μαρεσει το μπλογκ σου αλλα οταν βλεπω την κυματιστη σημαια (σαν τα ρεφλες ενα πραμα) κατι παθαινω....

Evirules είπε...

Είναι απλά η εύκολη λύση για να μη σκέφτεσαι. Οτι κι αν είναι αυτό που σκέφτεσαι.