Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2011

The Bold and the Beautiful

Ένα από τα τελευταία πρόσφατα βράδια που δεν είχα είχα ύπνο χάζευα την τηλεόραση και το γνωστό κρατικό σαλονικιό κανάλι έπαιζε την πολυλατρεμένη (98% ειρωνεία 2%πικρή αλήθεια) σειρά "Τόλμη και γοητεία" 'η αλλιώς "The Bold and the beautiful" που λεν και στο χωριό μου.

Δεν το παρακολούθησα ποτέ -ευτυχώς αυτή η σειρά μου ξέφυγε!- αλλά από τα λίγα που ξέρω παραξενεύτηκα με τα λίγα που είδα.Ξέρω ότι υπάρχει μια μεγάλη οικογένεια οι γνωστοί Forrester που έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα και όλη μέρα ή θα αγαπιούνται (μεταξύ τους με όλους τους συνδιασμούς) ή θα καταστρώνουν σχέδια για να αγαπηθούν με τους αλλους μισούς που ήδη αγαπιούνται μεταξύ τους.

Το μέγα τεκνό/τζόβενο πια της σειράς είναι ο Ridge Forrester. Μεγάαααλο αλάνι.. Από την αρχή της σειράς το μακρινό 1987 (!) έχει δύο γυναίκες που τις παντρεύεται και τις χωρίζει ανάλογα με την θέση της σελήνης.

Σελήνη 2 ημερών παντρεύομαι την Taylor.
Σελήνη 6 ημερών χωρίζω την Taylor.
Σελήνη 12 ημερών γνωρίζω τον ερώτα στα μάτια της γυναίκας του πατέρα μου/του αδερφού μου/του κουνιάδου μου/(είχε πάρει και όλο το σοι η άτιμη!)Brooke.
Σελήνη 14 ημερών παντρεύομαι την Brooke.
Σελήνη 18 ημερών χωρίζω και κλαίγομαι στη μάνα μου που πάντα ήθελε να με δει να καταλήγω με την Taylor.
Νέα σελήνη παντρεύομαι την Taylor και πάει λέγοντας...

Δε θέλω να το κακολογίσω το εργάκι είχε και διάφορα άλλα να συμβαίνουν εκτός από τα παντρολογήματα..Φόνους, οικονομικά σκάνδαλα, παιδιά που ήταν του εραστή και όχι του πατέρα, απαγωγές, εκβιασμούς..από όλα έχει δε λέω. Αυτό όμως που μου κίνησε την περιέργεια και είπα να το ψάξω είναι μια απλή ερώτηση...

Πόσους γάμους έκανε ο εραστής/μπήχτης Ridge Forrester?

Κάθεσαι;;;Η απάντηση....(τύμπανα κτλ κτλ)... 14! Λέω δε γίνεται τόσο σουξέ έχει ο γλυκοτσούτσουνος;;Πρέπει να το ψάξω κιάλλο..Απο τους 14 γάμους λοιπόν έχουμε:

2 με την Caroline Spencer (ούτε ξέρω ποιά είνα αυτή)
5 με την Taylor Hamilton
7 με την Brooke Logan

Με πηγή την μεγάλη κοτσομπόλα του ιντερνετ φυσικά την wikipedia.. βλ.http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_weddings_on_The_Bold_and_the_Beautiful
Κι ενώ έχω μείνει σοκαρισμένη με το νούμερο, παρατηρώ και κάτι ακόμα και μένω...πάνω πάνω λέει ξεκάθαρα "This is an incomplete list. Some weddings are not entered on the list."

Άρα 14 γάμους τουλάχιστον;;Jesus!Άλλη δουλειά δεν έχει φαίνεται όλη μέρα παντρολογιέται αυτός!Και καλά να είσαι υπερ του γάμου κτλ κτλ....
Ρε τραγικέ άνθρωπε!Ρε καραγκιόζη με το tuxedo!Ρε σκατόβλαχε του hollywood...

Πόσο μαλ@@@@ς πρέπει να είσαι για να παντρευτείς 7 φορές την ίδια γυναίκα;!
Επίσης το ίδιο ισχύει και για την άλλη με την 5άρα,μη ξεχνιόμαστε..

Βέβαια δε λέω και αυτή η Brooke Logan καλή κουφαλίτσα..Έχει παντρευτεί και τον πατέρα Forrester και τους δύο γιους Forrester και ίσως και κανένα ακόμα με το ίδιο επίθετο δε ξέρω δεν το παρακολουθώ κιόλας.Αλλά ρε φίλε κι εσύ 7 φορές; Αφού δε σε θέλει το ρημάδι τι το κουράζεις;Θα μου πεις και τόσοι παπάδες και τόσοι δικηγόροι και τόσα catering πρέπει να ζήσει και τόσος κόσμος..

Το ακόμα πιο απίθανο της υπόθεσης είναι πως τόσα χρόνια πια ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει ποιά απο τις δύο θέλει στην τελική. Θα μου πεις επικριτικέ αναγνώστη σαπουνόπερα είναι και να μην το υπεραναλύω.Οκ δεκτόν. Αλλά εσυ παπ@@@α σεναριογράφε..Τι κόμπλεξ πια κι αυτό;Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα στον κόσμο;Μόνο αυτές οι δύο; Και να πω ότι ήταν και όμορφες;; Άντε 10 χρόνια πριν να ήταν. Τώρα που έχει πέσει το βυζί στο πάτωμα και το πατάνε με το Πι τι τους βάζεις να παντρευονται και να χωρίζουν;Κάνε τη μεγάλη ανατροπή και λήξε και το εργάκι με τον πιο κατάλληλο τρόπο: Πέθανε τον Ridge και βάλε τις άλλες δύο να παλέυουν μέχρι τελικής πτώσεως για το ποια θα θαφτεί στα δεξιά του (γιατί βλέπεις αυτή απο τα δεξιά κληρονομεί και το σπίτι στο Μαλιμπού και το εξωχικό στις Αλπεις, ενώ η άλλη απο τα αριστέρα θα πληρώσει και έκτακτη εισφορά για τα ακίνητα)

Έτσι κι εγώ θα έχω να βλέπω κάτι καλύτερο τα βράδια που δεν κλείνει το μάτι και θα μπορέσει να παντρευτεί και κανένας άλλος απο το Forrester-σοι. Για να αποκτήσουμε και καμιά 30αρια απογόνους για να γυριστεί μετά το "The bolder and the beautifuler" με τα παιδιά τους.

1 σχόλιο:

KitsosMitsos είπε...

Και πολλά είπες! Χαχαχα!