Πέμπτη, Μαΐου 07, 2009

Τελικά μας ψεκάζουνε....

Δύο πραγματάκια μόνο...

1) Πρωτοφανής για το αστυνομικό δελτίο υπόθεση κλοπής έλαβε χώρα στη Ραφήνα.

Ιδιοκτήτης λυομένου 60 τ.μ. το οποίο χρησιμοποιούσε για κατοικία του, επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά από απουσία, ανακάλυψε ότι έλειπε. Ο φράκτης με τον οποίο ήταν περιφραγμένη η τοποθεσία είχε πέσει κάτω και το μόνο που είχε μείνει … όρθιο ήταν η πινακίδα που έλεγε «προσοχή σκύλος».

Ο ίδιος ο σκύλος παραμένει άφαντος επίσης, ενώ το γεγονός προβληματίζει την αστυνομία για το πώς οι ληστές αφαίρεσαν όλο το σπίτι και το πώς δεν έγινε κάτι αντιληπτό από τους περίοικους.

Πηγή : www.cosmo.gr

Σχόλιο: Ήμαρτον!Άντε να πω χρειάζεσαι ένα σπίτι και ... κλέβεις το λυόμενο του άλλου. Το σκύλο του όμως τι τον θέλεις; Για φύλακα μιας και έκανε καλά τη δουλειά του την πρώτη φόρα;;;


2) ΠΡΟΣΟΧΗ!Το βίντεο περιέχει επίκίνδυνο περιέχομενο για τα νεύρα σας και όχι μόνο...


Σχόλιο : Έχω μείνει speechless.....


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ!!!!


3 σχόλια:

IANIS (Giannis Doganis) είπε...

Στο προηγουμενο ποστ για το Πασχα, εχεις αψογη προσεγγιση, μονο που ξεχασες τον.. Γαιτανο!!
( 35000 ευρω ζητουσε για μια εμφανιση Μ.Τριτη σε ναο…).
Τελος παντων…

Με λενε Γιαννη, σε βρηκα στα Τρικαλινα μπλογκς.
(http://www.trikalablogs.gr/)
Ειδα ένα ενδιαφερον μπλογκ από έναν ενδιαφεροντα ανθρωπο (συ ειπας!),αυτοβιογραφικο, ψυχογραφικο.
Αυτό που μου εκανε εντυπωση, είναι ισως μια υπερβολη στον ενθουσιασμο σου για τα Τρικαλα…
Κατι που μου επιτρεπει να υποθεσω ότι δεν καταγεσαι από τα Τρικαλα και τα βλεπεις με την ματια του επισκεπτη + φοιτητικη ζωη… Βεβαια υπαρχουν και επισκεπτες που παθαινουν πολιτισμικο σοκ! όταν ερχονται…
(Και καταγομαι και η βαση μου είναι τα Τρικαλα, παροτι λειπω καποια σημαντικα διαστηματα – ευτυχως! ).
Δειχνεις ότι εχεις διεισδυτικη ματια - εστω με μια δοση αφελειας όπως δηλωνεις - που δεν δικαιολογει να μπερδευεις τα Τρι-καλα με τα Φρικαλα…!!!
Είναι διαφορετικο να βλεπεις τα πραγματα όπως είναι και άλλο όπως θα ηθελες να είναι…
Συνηθως όμως προβαλλουμε τις οποιες αναγκες μας στα πραγματα… κανεις και φοιτητικη ζωη, οποτε… δεκτη η οποια ωραιοποιηση της πολης!
Όλα αυτά λοιπον, με μια αναλαφρη χιουμοριστικη διαθεση!! -αλλα ουσιαστικη - αν και ξεκινησα να πω ένα γεια ως συνμπλογκερ.
Νασαι καλα!

Evirules είπε...

Αγαπητέ Γιάννη,αρχικά ευχαριστώ για το κολακευτικό σου σχόλιο.Θέλω να σου πω και να διευκρινίσω σε όσους δεν το έχουν καταλάβει πως ναι είμαι απο τα Τρίκαλα και είμαι και πολύ περίφανη για τον τόπο μου.Προς το παρόν είμαι φοιτήτρια αλλά είναι στα πολύ άμεσα σχέδια μου να γύρισω μόνιμα στα Τρίκαλα.Ναι ξέρω πως μερικές φορές υιοθετώ ένα πιο αφελές ύφος στο ιστολόγιο μου αλλά ακριβώς γι'αυτό το σκόπο το δημιούργησα.Ώρες ώρες ίσως γίνονται Φρίκαλα όπως λες αλλά χίλιες φορές στο σπίτι σου παρά οπουδήποτε αλλού.Σε χαιρετώ και χάρηκα πολύ!Α και όσον αφορά τα Τρικαλινά blogs,δεν ήξερα καν οτι είμαι και εκεί.Τελικά είμαι παντού :)

KitsosMitsos είπε...

Όντως δεν πάμε καλά! Χαχαχα