Κυριακή, Μαρτίου 16, 2008

Καλώς μας ήρθες, 'Ανοιξη!!

Ξύπνησα με όρεξη σήμερα.Όρεξη για γέλια,για βόλτες,για διάβασμα (!)...όρεξη για ζωή!Και γιατί όχι;Σηκώνομαι σήμερα και ανοίγω το παράθυρό μου και πλημμυρίζει το δωμάτιο ένα όμορφο,ζεστό σχεδόν ευτυχισμένο ήλιο.Βγαίνω στο μπαλκόνι και ακούω πουλιά να τσιρίζουν σε ρυθμούς χαράς.Κάποια μάλιστα και σε ρυθμούς δημιουργίας μιας και τα βλέπω να προσπαθούν να φτιάξουν τη φωλιά τους στην απέναντι πολυκατοικία.

Πω!!Μπήκε η άνοιξη!!!Ακόμα δε φαίνεται τόσο αισθητά γιατί πάει λίγο ο καιρός ανάλογα με τα φεγγάρια,αλλά μπήκε.Κρίμα που δεν μπορούμε να μεταδώσουμε και οσμή μέσω καλωδίων ακόμα γιατί οι αμυγδαλιές που έχουν ανθίσει έχουν το πιο όμορφο και το πιο μαγικό άρωμα που έχω μυρίσει ποτέ μου.Σε συνδιασμό με το ελαφρύ αεράκι που φυσούσε,ο μονόδρομος που είχα παρκάρει ήταν μια μικρή στιγμή παράδεισου.


"Ετίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά" που έλεγε και η γιαγιά μου!


7 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

χαχαχ.. Είναι καλός καιρός τις τελευταίες μέρες όντως..

If...ιγένεια είπε...

ο καιρός*

Ανώνυμος είπε...

me th mpoxa apo ta skoupidia pou exoun giomisei ton dromo mprosta sto spiti mou, oxi anoiksi kai migdalies... oute parathiro tolmao na anoikso!
Ta neura mou!

Kafrin

Love and Poison είπε...

Αχαχαχαχαχαχχα... τα είπε όλα η Κάφριν! lol...

υ.γ. Προσωπικά σαν ευωδία προτιμώ το γιασεμί ή το σουβλατζίδικο από τη γωνία ;ΡΡΡΡΡΡ

Evirules είπε...

Αχ,δεν υπάρχει ευαισθησία στις μέρες μας.... :)

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Καλή άνοιξη Ευάκι μου.Μακάρι όλες οι μέρες να ήταν τόσο όμορφες αρκεί να μην έχει τόσα μυγάκια γιατί μπαίνουν στο δωμάτιο μου και με ενοχλούν.Φιλιά.

? είπε...

όχι πάλι αλλεργία...:-) καλό βράδυ!