Στην εξίσωση που δημιούργησαν υπάρχουν εννέα μεταβλητές προκειμένου να δημιουργηθεί το τέλειο σάντουιτς με τυρί.
Ο μαθηματικός τύπος είναι W=[1 + ((bd)/6.5)) - s + ((m-2c)/2) + ((v+p)/7t)] (100 + l/100).
Όπως εξηγείται, όπου W είναι το πάχος του τσένταρ σε χιλιοστά, b το πάχος του ψωμιού και d η σύστασή του, s είναι η ποσότητα της μαργαρίνης ή του βουτύρου και m ο όγκος της μαγιονέζας. Οι άλλες παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη είναι οι ποσότητες από το μαρούλι (I), τις πίκλες (p) και την τομάτα (v).
Όπως έγινε γνωστό για την έρευνα του καθηγητή Τζεφ Νιούτ χρησιμοποιήθηκαν ανθρώπινα πειραματόζωα και περίπλοκα εργαλεία μέτρησης για να μελετηθούν πολλές εκατοντάδες είδη τσένταρ.
Επίσης για α εντοπισθεί, σύμφωνα πάντα με τη γεύση και την υφή, η απαραίτητη ποσότητα αναλόγως των διαφόρων προστιθέμενων συστατικών.
ΥΣ) Μάνααααα!Πιάσε τη ζυγαριά ακριβείας...Θέλω μόνο τέλεια σάντουιτς απο δω και πέρα.. :)
1 σχόλιο:
Μου άνοιξες την όρεξη..
Καλησπέρα :)
Δημοσίευση σχολίου