Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2010

Όνειρα..


Ζητάω πολλά;; Ένα καστρο-νησό-σπιτο θέλω η γυναίκα για να έχω την ηρεμία μου!

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 20, 2010

Οι 10 πιο συχνές ερωτήσεις τις τελευταίας δεκαετίας

Εσωτερικές αναζητήσεις και μεταφυσικές ανησυχίες βρίσκονται στην κορυφή των ερωτήσεων ενός δισεκατομμυρίου χρηστών της Ask, ενός εκ των μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης όπου οι χρήστες ρωτούν για το οτιδήποτε: από το πώς θα φτιάξουν μακαρόνια με κιμά, μέχρι το αν υπάρχει Θεός.Εσωτερικές αναζητήσεις και μεταφυσικές ανησυχίες βρίσκονται στην κορυφή των ερωτήσεων ενός δισεκατομμυρίου χρηστών της Ask, ενός εκ των μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης όπου οι χρήστες ρωτούν για το οτιδήποτε: από το πώς θα φτιάξουν μακαρόνια με κιμά, μέχρι το αν υπάρχει Θεός.

Η Ask δημοσίευσε τη Δευτέρα (20/9) την έρευνα της για τις 10 δημοφιλέστερες ερωτήσεις των αναγνωστών την τελευταία δεκαετία. Ανάμεσα τους, ποιο το Νόημα της Ζωής (σ.σ. εδώ όποιος έχει δει την ταινία “Γυρίστε το Γαλαξία με ωτοστόπ”, μπορεί και να ξέρει την απάντηση...), τι είναι η αγάπη, αλλά και τι απέγινε ο... Τόνι Σοπράνο, από την δημοφιλέστατη σειρά Sopranos, που άφησε το τηλεοπτικό κοινό με το στόμα ανοιχτό στο τελευταίο επεισόδιο.

Το site δέχεται περίπου 16.000.000 ερωτήσεις το μήνα, αλλά οι ιθύνοντες παραδέχονται ότι πολλές από αυτές τους φέρνουν σε αμηχανία.

Οι 10 πιο συχνές ερωτήσεις τις τελευταίας δεκαετίας είναι:

1.Ποιο είναι το νόημα της ζωής;

2.Υπάρχει Θεός ;

3.Οι ξανθιές διασκεδάζουν περισσότερο;

4.Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χάσεις βάρος;

5.Υπάρχει κανείς εκεί έξω;

6.Ποιος είναι ο πιο διάσημος άνθρωπος του πλανήτη;

7.Τι είναι η αγάπη;

8.Ποιο είναι το μυστικό της ευτυχίας;

9.Τελικά, ο Τόνι Σοπράνο πέθανε;

10.Πόσο θα ζήσω;

πηγή: cosmo.gr

>>> Τελικά έχουμε πολύ πλάκα ως άνθρωποι..Στην ίδια λίστα που αναρωτιόμαστε για το Θεό και την αγάπη , αναρωτιόμαστε για τις ξανθιές και τον Τόνυ Σοπράνο!!!